5 lutego 2021

Nowości

Drożdżówka z soczewicą 100 g

Drożdżówka z soczewicą przygotowana jest z pysznego ciasta drożdżowego i odpowiednio doprawionego farszu z soczewicą. Ciasto drożdżowe jest puszyste i miękkie, natomiast soczewica w swoim składzie zawiera wysoką zawartość białka, a także inne właściwości prozdrowotne. 

 

Pizzerka z kurczakiem 150 g

Aromatyczne mięso kebab, sos oraz ser żółty wypiekane na cieście drożdżowym to podstawowe składniki pizzerki. Całość jest dopełniona przez sos warzywny leczo, który zawiera cebulę, paprykę, cukinię oraz pieczarki.

 

 

Paszteciki z farszem mięsnym

Paszteciki z farszem mięsnym są delikatne i miękkie w smaku zrobione na cieście drożdżowym. Idealnie nadają się do zjedzenia na ciepło, jak również na zimno.

 

Malinowa chmurka

Biszkoptowy spód, maliny w malinowej galaretce, kremowa masa śmietanowa i wieńcząca ciasto chrupiąca beza z płatkami migdałowymi to idealny opis ciasta malinowej chmurki. Smaki są idealnie zrównoważone, aby ciasto nie było zbyt słodkie.

 

Rogaliki kruche

Rogaliki wykonane z ciasta półkruchego z winnym nadzieniem z marmolady wieloowocowej, morelowej lub z nadzieniem o smaku jagodowym. Rogaliki są bardzo kruche, rozpływające się w ustach.