Lubelska Spółdzielnia Spożywców w Lublinie

Jesteśmy z Wami od 1913 roku

kupuj w polskich sklepach społem

POZNAJ NASZĄ CUKIERNIĘ

Z prawdziwą przyjemnością prezentujemy Państwu naszą ofertę na wyroby ciastkarskie produkowane w Cukierni „Skierka”.

Technologia produkcji naszych ciast opiera się na własnych tradycyjnych recepturach z zastosowaniem naturalnych składników. Wyroby wyróżniają się wysoką jakością, niepowtarzalnym smakiem oraz oryginalnymi dekoracjami.

Oferujemy bogatą gamę wyrobów na każdą okazję: przyjęcia weselne, komunijne, urodzinowe i inne.

Kontakt:

Cukiernia Skierka
ul. Wileńska 21
20-603 Lublin
tel.: 81 525 13 20

torty

ciasta

Ciastka

pozostałe

NOWOŚCI

Kruche ciasto wypełnione nadzieniem dyniowym i ozdobione płatkami migdałów.

 

Rogale nadziane masą z białego maku ozdobione pomadą i siekanymi orzechami. Przypominają tradycyjne rogale świętomarcińskie.

Lekkie ciasto na blacie biszkoptowym z dodatkiem musu z marakują oraz bitej śmietany z mascarpone.

Delikatne ciasto o jogurtowo-kakaowym posmaku i ciekawej formie.

Krucha tartaletka z dodatkiem jabłek to mniejsza alternatywa dla miłośników szarlotki.

Drożdżówka składająca się z ciasta drożdżowego, kremu budyniowego oraz sezonowych owoców ozdobiona cukrem pudrem.

Babeczka z dodatkiem mąki razowej oraz kakao. 

Warstwowe ciasto składające się z ciemnego kakaowego biszkoptu, kremu budyniowego, masy truskawkowej i zanurzonych w niej biszkoptów oraz truskawkowej pianki. Całość ozdobiona jest truskawkowym żelem oraz czekoladą.

Miękkie, wilgotne ciasto z dodatkiem marchewki, jabłek oraz wiórków kokosowych z lekką nutą korzenną.

Kruche ciasteczka i wafelki przekładane pysznym kremem o delikatnym smaku kokosa.

Połączenie pysznego ciasta drożdżowego i nadzienia o smaku rabarbarowym. Nowy ciekawy smak wśród naszych śniadaniowych propozycji.

Słodka babeczka z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem owoców. Doskonała do kawy czy herbaty.

Propozycja dla osób, które chcą lub muszą unikać białego cukru. Babka słodzona słodzikiem pochodzenia naturalnego – maltitolem. Do zalet tej substancji słodzącej można zaliczyć niską kaloryczność i niski indeks glikemiczny (IG 35). Należy też pamiętać, że maltitol spożywany w nadmiarze może dawać efekt przeczyszczający.

Drożdżówka z soczewicą przygotowana jest z pysznego ciasta drożdżowego i odpowiednio doprawionego farszu z soczewicą. Ciasto drożdżowe jest puszyste i miękkie, natomiast soczewica w swoim składzie zawiera wysoką zawartość białka, a także inne właściwości prozdrowotne.

Aromatyczne mięso kebab, sos oraz ser żółty wypiekane na cieście drożdżowym to podstawowe składniki pizzerki. Całość jest dopełniona przez sos warzywny leczo, który zawiera cebulę, paprykę, cukinię oraz pieczarki.

Biszkoptowy spód, maliny w malinowej galaretce, kremowa masa śmietanowa i wieńcząca ciasto chrupiąca beza z płatkami migdałowymi to idealny opis ciasta malinowej chmurki. Smaki są idealnie zrównoważone, aby ciasto nie było zbyt słodkie.

Rogaliki wykonane z ciasta półkruchego z winnym nadzieniem z marmolady wieloowocowej, morelowej lub z nadzieniem o smaku jagodowym. Rogaliki są bardzo kruche, rozpływające się w ustach.

kontakt

Społem Lubelska Spółdzielnia Spożywców w Lublinie

Prymasa Stefana Wyszyńskiego 15 20-102 Lublin
NIP: 712 010 23 91, REGON: 000919039

działy

zadzwoń do nas

napisz do nas

(Formularz w sprawie pracy znajdziesz w zakładce PRACA)

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2024

POBIERZ NASZĄ APLIKACJĘ